Stránka je ve výstavbě, momentálně slouží jako katalog. Ceny produktů pro velkoodběratele Vám zašleme na vyžádání. Děkujeme za pochopení.

Vysoký roštenec s kosťou a tukovým krytím Dry Aged

Neohodnoceno

Exkluzívny rez anguského mäsa s kosťou zo šiesteho až dvanásteho rebra. Predáva sa s kôrkou.

Spôsob prípravy

gril-kruh  

1 250 Kč 1 250 Kč / 1 kg
Dostupnost: Skladem (>2 kg)
Můžeme doručit do:
2.5.2025
Možnosti doručení
Vysoký roštenec s kosťou a tukovým krytím Dry Aged
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Exkluzívny rez anguského mäsa s kosťou zo šiesteho až dvanásteho rebra. Predáva sa s tukovým krytím.

English: Ribeye Bone In Cap On
French: Train de côtes
Italian: Costata C/O Maturata
German: Entrecote mit knochen

MIGUEL VERGARA prináša skutočný poklad pre milovníkov mäsa - Vysoký roštenec s kosťou a tukovým krytím Dry Aged. Tento exkluzívny rez angusového mäsa pochádza zo šiesteho až dvanásteho rebra, čím zaručuje jedinečnú chuť a textúru, ktorá je výsledkom 21-dňového procesu zrenia.

S hmotnosťou ohromujúcich 12 až 16 kilogramov je tento kúsok mäsa pripravený splniť očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov. Dry Aged proces nielenže zintenzívňuje chuť, ale zároveň zaručuje, že mäso bude neobyčajne šťavnaté a krehké.

Každý roštenec je balený v vákuovom balení, čím je zabezpečená jeho dlhodobá čerstvosť až po dobu 30 dní trvanlivosti. Takýto spôsob balenia umožňuje mäsu, aby si uchovalo všetky svoje cenné vlastnosti - od výraznej chuti až po mäkkú textúru.

Objednajte si Vysoký roštenec s kosťou a prinesiete na váš stôl nielen prvotriedny gastronomický zážitok, ale aj kúsok skutočnej kulinárskej remeselnosti, ktorú ponúka len MIGUEL VERGARA. Urobte zo svojej ďalšej večere nezabudnuteľnú udalosť s mäsom, ktoré redefinuje pojem luxusného steaku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hovädzie mäso Loins - celé kusy
Balenie: Vacuum
Doba zrenia: 21 dní
Hmotnosť: 12-16kg
Trvanlivosť: 30 dní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Nejlepší maso na světě pro jeho kvalitu a závazek k blahu zvířat.


Grupo Miguel Vergara je mnohem víc než jen hovězí maso. Spojuje v sobě tradici zděděnou z rodinné firmy, která se věnuje chovu hospodářských zvířat, na něž aplikovala nejvyšší standardy kvality a dokonalosti, aby vytvořila vedoucí společnost v masném sektoru, která provádí globální výrobní proces, od pole až po stůl.

Od výběru a chovu nejlepších plemen na našich farmách – kontrolovaných našimi vlastními veterináři a podrobovaných přísným kontrolám kvality –, přes jejich transformaci, přípravu a vývoj produktů, má společnost největší vlastní zařízení pro výrobu telat ve Španělsku.

Historie uvádí, že původ plemene aberdeen angus můžeme hledat u divokého skotu, který se pásl ve skotských krajích Aberdeenshire a Angusshire, po kterých získalo toto osobité hovězí své jméno i identitu. Plemeno je známé svým ušlechtilým chováním, jakož i tím, že nemá rohy. V roce 1835 bylo oficiálně uznáno Highlandskou společností ao tři desetiletí později byla sestavena i první plemenná kniha pro tento druh.

Hledání skutečné chuti
CHUŤ: Vjem, který vyvolávají „tělíska“ v chuťovém orgánu.

…jedinečného plemene


Jsme hluboce přesvědčeni, že nabízení výrobku výjimečné kvality vyžaduje i přísný dohled nad každou fází výrobního procesu. Již tři generace se ve společnosti Miguel Vergara věnují budování největšího vlastního stáda angusů ve Španělsku.

Cesta za autentickou chutí masa začala v malém regionu Severního Irska, výběrem nejlepších jedinců z tohoto ušlechtilého plemene. Následně, ve věku pouhých několika dní byli převezeni do Španělska, kde se jim dostalo důkladné individuální péče, která dokáže vyzdvihnout potenciál jejich vynikajících vlastností. Největší domácí stádo skotu angus se chová mezi pastvinami Salamanky a pohořím León.

Plemeno aberdeen angus je známo svou učenlivou a klidnou povahou, která propůjčuje jeho masu řadu nezaměnitelných smyslových vlastností. Tyto vlastnosti, spolu se závazkem Miguela Vergara chovat zvířata v souladu s přísnými parametry, které zaručují jejich dobré životní podmínky, vytvářejí skutečně ušlechtilý výrobek, který je k dispozici nejlepším restauracím.

Není maso jako maso a Grupo Miguel Vergara je toho jasným důkazem. Tato značka se totiž zaměřuje na propojení dlouholeté tradice a dokonalosti, což zajisté oceníte na svém talíři. Grupo Miguel Vergara je synonymem kvality, což dokazuje fakt, že každá fáze výrobního procesu je přísně kontrolována.

Pokud tedy hledáte něco speciálního, co vám vyrazí dech, hledejte pod touto značkou. Ručíme za to, že nebudete zklamáni, protože na talíři budete mít kvalitní hovězí maso, které se pojí s těmi největšími světovými odborníky.

 

ANGUS



Anguský dobytek s více než 200letou historií je okamžitě rozpoznatelný díky své charakteristické uhlově černé srsti a bezrohé hlavě.

Charakteristiky plemene angus Miguela Vergara: