Stránka je ve výstavbě, momentálně slouží jako katalog. Ceny produktů pro velkoodběratele Vám zašleme na vyžádání. Děkujeme za pochopení.

Tri Tip

Neohodnoceno

Veľmi obľúbený spodný short loin rez, oceňovaný predovšetkým v brazílskej kuchyni (kde je známy ako "maminha"). Rozpoznateľný svojou štruktúrou, špecifickou chuťou a mramorovaním.

Spôsob prípravy

gril-kruh  panvica-kruh-

635 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2025
Možnosti doručení
Tri Tip
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Spodný, krátky rez z chrbtovej časti, ktorý sa predovšetkým v brazílskom jedálnom lístku teší výraznej obľube, je známy pod názvom "maminha". Jeho špecifická štruktúra, intenzívna chuť a mramorovanie, robia z tejto pochúťky vynikajúcu voľbu pre všetkých, ktorí si cenia kvalitu a chuť dobre pripraveného mäsa.

English: Tri-Tip
French: Aiguillette baronne
Italian: Spinacino
German: Hüftspitze

Odhalte poklady brazílskej kuchyne, ktoré teraz môžete objavovať priamo z pohodlia vášho domova. Predstavujeme vám Tri Tip, tiež známy ako "maminha" – rez, ktorý si získal srdcia gurmánov predovšetkým v Brazílii. S hmotnosťou medzi 1,7 a 2,2 kilogrammi vám tento spodný short loin rez prinesie nielen veľkorysé porcie, ale aj nezameniteľnú chuť.

Každý kúsok mäsa má svoju nezameniteľnú identitu a Tri Tip vám predstaví absolútnu esenciu kvality. Charakterizuje ho výrazná štruktúra a intenzívna chuť, ktorá je výsledkom jemného mramorovania. To zaručuje, že mäso je pri príprave šťavnaté a pri konzumácii sa rozplýva na jazyku.

Vďaka vákuovému baleniu si náš Tri Tip udrží čerstvosť počas 40-dňovej trvanlivosti, čím sa zaručí, že pri príchode na váš stôl bude stále v najlepšej forme. Tento rez je ideálny na grilovanie, pečenie alebo metódy pomalého varenia, čo umožňuje jeho prípravu podľa osobných preferencií a prispôsobenie sa rôznym kulinárskym tradíciám.

Tri Tip je viac než len mäso – je to sľub skvelej chuti a kvality, ktorý oživí každý stôl. Či už plánujete pohostenie pre rodinu alebo hľadáte ideálnu surovinu pre vaše kulinárske experimenty, naša ponuka Tri Tip je tou pravou voľbou pre každého milovníka mäsa.

Objednajte si teraz a zažite príval autentických chutí, ktoré boli až doteraz skryté v tieni bežných receptov. Uistite sa, že váš ďalší kulinársky zážitok bude nesmierne výnimočný s Tri Tip od MIGUEL VERGARA.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hovězí maso Angus
Balenie: Vacuum
Hmotnosť: 1,7-2,2kg
Trvanlivosť: 40 dní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Nejlepší maso na světě pro jeho kvalitu a závazek k blahu zvířat.


Grupo Miguel Vergara je mnohem víc než jen hovězí maso. Spojuje v sobě tradici zděděnou z rodinné firmy, která se věnuje chovu hospodářských zvířat, na něž aplikovala nejvyšší standardy kvality a dokonalosti, aby vytvořila vedoucí společnost v masném sektoru, která provádí globální výrobní proces, od pole až po stůl.

Od výběru a chovu nejlepších plemen na našich farmách – kontrolovaných našimi vlastními veterináři a podrobovaných přísným kontrolám kvality –, přes jejich transformaci, přípravu a vývoj produktů, má společnost největší vlastní zařízení pro výrobu telat ve Španělsku.

Historie uvádí, že původ plemene aberdeen angus můžeme hledat u divokého skotu, který se pásl ve skotských krajích Aberdeenshire a Angusshire, po kterých získalo toto osobité hovězí své jméno i identitu. Plemeno je známé svým ušlechtilým chováním, jakož i tím, že nemá rohy. V roce 1835 bylo oficiálně uznáno Highlandskou společností ao tři desetiletí později byla sestavena i první plemenná kniha pro tento druh.

Hledání skutečné chuti
CHUŤ: Vjem, který vyvolávají „tělíska“ v chuťovém orgánu.

…jedinečného plemene


Jsme hluboce přesvědčeni, že nabízení výrobku výjimečné kvality vyžaduje i přísný dohled nad každou fází výrobního procesu. Již tři generace se ve společnosti Miguel Vergara věnují budování největšího vlastního stáda angusů ve Španělsku.

Cesta za autentickou chutí masa začala v malém regionu Severního Irska, výběrem nejlepších jedinců z tohoto ušlechtilého plemene. Následně, ve věku pouhých několika dní byli převezeni do Španělska, kde se jim dostalo důkladné individuální péče, která dokáže vyzdvihnout potenciál jejich vynikajících vlastností. Největší domácí stádo skotu angus se chová mezi pastvinami Salamanky a pohořím León.

Plemeno aberdeen angus je známo svou učenlivou a klidnou povahou, která propůjčuje jeho masu řadu nezaměnitelných smyslových vlastností. Tyto vlastnosti, spolu se závazkem Miguela Vergara chovat zvířata v souladu s přísnými parametry, které zaručují jejich dobré životní podmínky, vytvářejí skutečně ušlechtilý výrobek, který je k dispozici nejlepším restauracím.

Není maso jako maso a Grupo Miguel Vergara je toho jasným důkazem. Tato značka se totiž zaměřuje na propojení dlouholeté tradice a dokonalosti, což zajisté oceníte na svém talíři. Grupo Miguel Vergara je synonymem kvality, což dokazuje fakt, že každá fáze výrobního procesu je přísně kontrolována.

Pokud tedy hledáte něco speciálního, co vám vyrazí dech, hledejte pod touto značkou. Ručíme za to, že nebudete zklamáni, protože na talíři budete mít kvalitní hovězí maso, které se pojí s těmi největšími světovými odborníky.

 

ANGUS



Anguský dobytek s více než 200letou historií je okamžitě rozpoznatelný díky své charakteristické uhlově černé srsti a bezrohé hlavě.

Charakteristiky plemene angus Miguela Vergara:

Podobné produkty

Vrchný šál Topside
513,50 Kč bez DPH
513,50 Kč
Skladem (1 ks)
MI025