Znamenitý rez z short loin s dokonalým mramorovaním a bez kostí, pri ktorom možno jasne oceniť jedinečné vlastnosti anguského hovädzieho mäsa.
Spôsob prípravy
Detailní popis produktu
English: Striploin fat trimmed
French: Striploin (Coeur faux fillet)
Italian: Striploin
German: Striploin
Striploin s orezaným tukom bez kosti Dry Aged je kulinársky skvost, ktorý ponúka Miguel Vergara. Predstavuje znamenitý rez z short loin časti hovädzieho, kde každý pohľad na dokonale mramorované mäso odhaľuje unikátne kvality angus plemena. Tento rez je obzvlášť cený pre svoju vynikajúcu chuť a textúru, ktorú umocňuje tradičný proces suchého zrenia trvajúci 21 dní.
Váha strihu sa pohybuje od 3 do 6 kilogramov, čo z neho robí ideálnu voľbu pre rôzne príležitosti – od rodinných večerí po veľké gastronomické podujatia. Striploin je balený vákuovo, čím sa zabezpečuje jeho dlhotrvajúca čerstvosť a trvanlivosť až 30 dní. Vďaka tomu si môžete jeho výnimočnú chuť vychutnať kedykoľvek.
S možnosťou prípravy v rúre, na grile, či na panvici je striploin s orezaným tukom univerzálne využiteľný a je zárukou nezabudnuteľného gurmánskeho zážitku. Jeho jedinečné vlastnosti sú prísľubom čerstvej, autentickej chute, ktorá je charakteristická len pre tie najlepšie kúsky mäsa.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hovädzie mäso Loins - celé kusy |
---|---|
Balenie: | Vacuum |
Doba zrenia: | 21 dní |
Hmotnosť: | 3-6kg |
Trvanlivosť: | 30 dní |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nejlepší maso na světě pro jeho kvalitu a závazek k blahu zvířat.
Grupo Miguel Vergara je mnohem víc než jen hovězí maso. Spojuje v sobě tradici zděděnou z rodinné firmy, která se věnuje chovu hospodářských zvířat, na něž aplikovala nejvyšší standardy kvality a dokonalosti, aby vytvořila vedoucí společnost v masném sektoru, která provádí globální výrobní proces, od pole až po stůl.
Od výběru a chovu nejlepších plemen na našich farmách – kontrolovaných našimi vlastními veterináři a podrobovaných přísným kontrolám kvality –, přes jejich transformaci, přípravu a vývoj produktů, má společnost největší vlastní zařízení pro výrobu telat ve Španělsku.
Historie uvádí, že původ plemene aberdeen angus můžeme hledat u divokého skotu, který se pásl ve skotských krajích Aberdeenshire a Angusshire, po kterých získalo toto osobité hovězí své jméno i identitu. Plemeno je známé svým ušlechtilým chováním, jakož i tím, že nemá rohy. V roce 1835 bylo oficiálně uznáno Highlandskou společností ao tři desetiletí později byla sestavena i první plemenná kniha pro tento druh.
Hledání skutečné chuti
CHUŤ: Vjem, který vyvolávají „tělíska“ v chuťovém orgánu.
…jedinečného plemene
Jsme hluboce přesvědčeni, že nabízení výrobku výjimečné kvality vyžaduje i přísný dohled nad každou fází výrobního procesu. Již tři generace se ve společnosti Miguel Vergara věnují budování největšího vlastního stáda angusů ve Španělsku.
Cesta za autentickou chutí masa začala v malém regionu Severního Irska, výběrem nejlepších jedinců z tohoto ušlechtilého plemene. Následně, ve věku pouhých několika dní byli převezeni do Španělska, kde se jim dostalo důkladné individuální péče, která dokáže vyzdvihnout potenciál jejich vynikajících vlastností. Největší domácí stádo skotu angus se chová mezi pastvinami Salamanky a pohořím León.
Plemeno aberdeen angus je známo svou učenlivou a klidnou povahou, která propůjčuje jeho masu řadu nezaměnitelných smyslových vlastností. Tyto vlastnosti, spolu se závazkem Miguela Vergara chovat zvířata v souladu s přísnými parametry, které zaručují jejich dobré životní podmínky, vytvářejí skutečně ušlechtilý výrobek, který je k dispozici nejlepším restauracím.
Není maso jako maso a Grupo Miguel Vergara je toho jasným důkazem. Tato značka se totiž zaměřuje na propojení dlouholeté tradice a dokonalosti, což zajisté oceníte na svém talíři. Grupo Miguel Vergara je synonymem kvality, což dokazuje fakt, že každá fáze výrobního procesu je přísně kontrolována.
Pokud tedy hledáte něco speciálního, co vám vyrazí dech, hledejte pod touto značkou. Ručíme za to, že nebudete zklamáni, protože na talíři budete mít kvalitní hovězí maso, které se pojí s těmi největšími světovými odborníky.
ANGUS
Anguský dobytek s více než 200letou historií je okamžitě rozpoznatelný díky své charakteristické uhlově černé srsti a bezrohé hlavě.
Charakteristiky plemene angus Miguela Vergara: