Stránka je ve výstavbě, momentálně slouží jako katalog. Ceny produktů pro velkoodběratele Vám zašleme na vyžádání. Děkujeme za pochopení.

Steak Ribeye Angus bez kosti Dry Aged 350g

Neohodnoceno

Tento výjimečný steak s dokonalým mramorováním pochází z kvalitního masa anguského plemene. Jeho brilantní červený odstín, jemnost, šťavnatost a charakteristické mramorování se snoubí v harmonii, která se doslova rozplývá na jazyku.

Chuťový zážitek, který si získá i ty nejnáročnější gurmány.

Cena je za nakrájený kus o hmotnosti 350 g. U celých kusů je cena výhodnější.

Přibližná hmotnost: 350 g

Způsoby přípravy:

  

525 Kč
Dostupnost: Vyprodáno
Možnosti doručení
Steak Ribeye Angus bez kosti Dry Aged 350g
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

English:Ribeye boneless
French:Entrecôte
Italian:Entrecote
German:Entrecote

Približná váha: 280g

Balenie: Vacuum

Trvanlivosť: 14 dní
Doba zrenia: 21 dní

Doplňkové parametry

Kategorie: Porcované hovädzie steaky
Balenie: Vacuum
Trvanlivosť: 14 dní
Hmotnosť: 350 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Nejlepší maso na světě pro jeho kvalitu a závazek k blahu zvířat.


Grupo Miguel Vergara je mnohem víc než jen hovězí maso. Spojuje v sobě tradici zděděnou z rodinné firmy, která se věnuje chovu hospodářských zvířat, na něž aplikovala nejvyšší standardy kvality a dokonalosti, aby vytvořila vedoucí společnost v masném sektoru, která provádí globální výrobní proces, od pole až po stůl.

Od výběru a chovu nejlepších plemen na našich farmách – kontrolovaných našimi vlastními veterináři a podrobovaných přísným kontrolám kvality –, přes jejich transformaci, přípravu a vývoj produktů, má společnost největší vlastní zařízení pro výrobu telat ve Španělsku.

Historie uvádí, že původ plemene aberdeen angus můžeme hledat u divokého skotu, který se pásl ve skotských krajích Aberdeenshire a Angusshire, po kterých získalo toto osobité hovězí své jméno i identitu. Plemeno je známé svým ušlechtilým chováním, jakož i tím, že nemá rohy. V roce 1835 bylo oficiálně uznáno Highlandskou společností ao tři desetiletí později byla sestavena i první plemenná kniha pro tento druh.

Hledání skutečné chuti
CHUŤ: Vjem, který vyvolávají „tělíska“ v chuťovém orgánu.

…jedinečného plemene


Jsme hluboce přesvědčeni, že nabízení výrobku výjimečné kvality vyžaduje i přísný dohled nad každou fází výrobního procesu. Již tři generace se ve společnosti Miguel Vergara věnují budování největšího vlastního stáda angusů ve Španělsku.

Cesta za autentickou chutí masa začala v malém regionu Severního Irska, výběrem nejlepších jedinců z tohoto ušlechtilého plemene. Následně, ve věku pouhých několika dní byli převezeni do Španělska, kde se jim dostalo důkladné individuální péče, která dokáže vyzdvihnout potenciál jejich vynikajících vlastností. Největší domácí stádo skotu angus se chová mezi pastvinami Salamanky a pohořím León.

Plemeno aberdeen angus je známo svou učenlivou a klidnou povahou, která propůjčuje jeho masu řadu nezaměnitelných smyslových vlastností. Tyto vlastnosti, spolu se závazkem Miguela Vergara chovat zvířata v souladu s přísnými parametry, které zaručují jejich dobré životní podmínky, vytvářejí skutečně ušlechtilý výrobek, který je k dispozici nejlepším restauracím.

Není maso jako maso a Grupo Miguel Vergara je toho jasným důkazem. Tato značka se totiž zaměřuje na propojení dlouholeté tradice a dokonalosti, což zajisté oceníte na svém talíři. Grupo Miguel Vergara je synonymem kvality, což dokazuje fakt, že každá fáze výrobního procesu je přísně kontrolována.

Pokud tedy hledáte něco speciálního, co vám vyrazí dech, hledejte pod touto značkou. Ručíme za to, že nebudete zklamáni, protože na talíři budete mít kvalitní hovězí maso, které se pojí s těmi největšími světovými odborníky.

 

ANGUS



Anguský dobytek s více než 200letou historií je okamžitě rozpoznatelný díky své charakteristické uhlově černé srsti a bezrohé hlavě.

Charakteristiky plemene angus Miguela Vergara: